Coaching & Loopbaanadvies.

COACHING &
LOOPBAANADVIES

Wilt u een volgende stap maken in uw carrière? Bewust sturing geven aan uw loopbaan? Meer inzicht krijgen in u zelf, uw sterktes en zwaktes? Een betere balans vinden tussen werk en privé? Beter zichtbaar zijn, betere resultaten bereiken? Zelf de regisseur zijn over uw persoonlijke ontwikkeling?

Verandering begint met zelfkennis. Diemen & Van Gestel biedt u de begeleiding die u verder brengt in uw carrière en persoonlijk functioneren. Een ervaren loopbaanadviseur/coach helpt u nieuwe perspectieven te zien door het stellen van de juiste vragen, aandachtig luisteren, reflecteren en oplossingsrichtingen bieden, in de vorm van de volgende diensten:

Carrièreconsult

‘De thermometer in uw loopbaan’

In een carrièreconsult analyseren we waar u staat in uw loopbaan. Uw ambities worden onderzocht. Welke (soort) organisaties kunnen interessant voor u zijn? Hoe kunt u deze (nieuwe) markten benaderen?

Lees meer

Loopbaanadvies/-begeleiding

‘Het fundament voor en de kortste weg naar een volgende stap in uw carrière’.

U bent toe aan een nieuw baan. U heeft zich verder ontwikkeld en wilt een volgende stap in uw carrière zetten. Het kan ook zijn dat u hiertoe gedwongen wordt vanwege een reorganisatie, een onoplosbaar arbeidsconflict of anderszins.

Lees meer

Coaching

‘Ontwikkelen door spiegelen, verkennen en doen’

Coaching is er op gericht dat u met (nog) meer passie, effectiever en bewuster in uw werk en leven staat. Door coaching stimuleert u uw persoonlijke groei, door in de spiegel te kijken, te reflecteren op u zelf, uw zelfkennis te vergroten. U ontdekt de wegen naar verandering en kan zo uw doelen daadwerkelijk realiseren.

Lees meer

Back to Top
MENU