Ben je ambitieus en grofweg tussen de 33 en 40 jaar, ben je na je eerste managementfunctie toe aan een volgende stap, dan is het Young Talent programma iets voor jou!

Vanuit theorie en je eerste praktijkervaring, heb je aan verschillende stijlen kunnen proeven en ermee kunnen experimenteren. Nu je een volgende stap richting boardroom wil maken, zal je vanuit de theorie en die eerste praktijkervaring vorm moeten geven aan je eigen authentieke leiderschapsstijl.

Doelgroep

  • Jonge ambitieuze vrouwelijke talenten (tussen de 33-40) die hun eerste managers functie erop hebben zitten en net de volgende stap hebben gezet.

Programma:

In dit programma staat centraal hoe jij jouw waarden, je kwaliteiten en jouw leiderschapsstijlen effectief en authentiek inzet in een onafhankelijke context, dus los van de organisatie waarin je werkzaam bent. We zullen gebruik maken van een online test, 1-1 coaching en groep intervisies met talenten uit verschillende bedrijven, waar we het liefst werken met een zo breed mogelijke diversiteit.
Je mag van ons verwachten dat we scherp zijn, je echt een spiegel kunnen voorhouden en je helpen inzicht in je uitdagingen te geven zodat je door coaching en intervisie jezelf verder kunt ontwikkelen.

Naast het krijgen van inzicht in je eigen drijfveren en mogelijke belemmeringen, word je bewust van de hobbels, hindernissen en machtsverhoudingen die op je pad kunnen komen en doe je ervaring op binnen een prachtig netwerk.

Het programma zal een doorlooptijd hebben van maximaal 6 maanden. De groepsomvang is 8 dames.

Programma set-up:

  • Individuele intake; waar sta je, waar loop je tegen aan en waar wil je naar toe;
  • Online assessment; rondom waarden en leiderschapsstijlen;
  • 2x Coaching 1-1; inzicht in uitdagingen, rolbewust, ontwikkeling leiderschapsstijlen;
  • 2x Groep intervisie; in uitdagende setting real-life aan de slag met je leiderschap.

Goed om te weten dat voor zowel de coaching als de intervisie on- en offline tools en methodes zullen worden ingezet.  De sessies zijn gezien de huidige situatie met COVID 19 zoveel mogelijk buiten of in de ruime kantoorvilla van Diemen & Van Gestel waar de nodige afstand gehouden kan worden en uiteraard aangepast aan de laatste RIVM richtlijnen.

Je kunt je doorlopend voor dit programma aanmelden omdat we bij voldoende deelname maatwerktrajecten voor vrouwen starten. Na ontvangst van je aanmelding nemen wij contact met je op voor een intakegesprek. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met drs. Marjon Groeneveld of drs. Daniëlle Schuur via Diemen & Van Gestel: 0346 354354.

“It is not our differences that divide us. It is our inability to recognize, accept and celebrate those differences.”  Audre Lorde, schrijver, dichteres, feministe.