Wie wij zijn.

DIEMEN VAN GESTEL
AUTORITEIT IN DIVERSITEIT

Diemen & Van Gestel draagt vanuit deze missie en ervaring sinds 1991 succesvol bij aan diversiteit in organisaties en de samenstelling en het functioneren van teams op het niveau van raden van bestuur, directies, management, senior professionals, raden van toezicht en raden van commissarissen.

Onze dienstverlening

  • Executive search/ werving, search & selectie
  • Masterclasses & trainingen
  • Teamontwikkeling (bestuur/ toezicht/ management)
  • Zelfevaluatie raad van commissarissen/ toezicht
  • Coaching & loopbaanbegeleiding
  • Interim-management

Drs. Monique Brummans MMC

Directeur
Strategisch gesprekspartner van bestuur, directie en management. Ruime ervaring in leiderschaps- en organisatievraagstukken. Creatief, prikkelend en enthousiasmerend voor kandidaten en opdrachtgevers. Oog voor kansen en profileringsmogelijkheden. Groot netwerk. In 2001 is Monique door EY en Universiteit Nyenrode uitgeroepen tot Entrepreneur of the Year.
0346 354 354

Drs. Wilbert de Kroon

Directeur
Bestuursadviseur / coach / sparringpartner / regisseur van individuele-, team- en organisatieontwikkelingsprocessen. Meer dan 30 jaar organisatieadvies- en managementervaring. Docent aan hogeschool en universiteit................... Betrokken, gedreven, confronterend, humorvol.
0346 354 354

Drs. ing. Paul Fouarge

Directeur
Sparringpartner en development coach van bestuur en management. Meer dan 30 jaar ervaring als consultant, interim-manager en ondernemer. Inspirerend, betrokken, vernieuwend en gedreven. Sterk netwerk en veel ervaring in ICT en digitalisering. Initiatiefnemer van diverse netwerken en samenwerkingsverbanden..
0346 354 354

Ingrid Rooijakkers

Office manager
Ingrid heeft ruime ervaring als senior managementassistent & office manager. Zij is verantwoordelijk voor algemeen inhoudelijke, administratieve en secretariële ondersteuning. Zij is de spil op kantoor voor directie, opdrachtgevers en kandidaten.  Klantgericht, betrokken en gastvrij.
0346-354 354

Gedragscode

Wij volgen de sollicitatiecode van de NVP en hanteren bij coaching en loopbaanbegeleiding de gedragscode van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

nobco2231nvp (1)Ooa (1)

Masterclass De Kunst Van Het Vragen Stellen

“Een absolute eye-opener. Waardevolle praktijkoefeningen.”

Frans Kevenaar, Vice voorzitter Raad van Toezicht Stichting Wijzer

Back to Top
MENU