Het team

Ruim 30 jaar ervaring, uitstekende kwaliteiten en opvallende capaciteiten. Dit zijn de gezichten achter Diemen & Van Gestel. 

De gezichten achter de naam

Diversiteit bevordert het innovatieve vermogen van een organisatie en leidt tot creativiteit en duurzame prestatieverbetering. Met ruim 2900 succesvolle bemiddelingen op de teller, waarvan meer dan 60% vrouw of multi-cultureel, weet het team van Diemen & Van Gestel als geen ander hoe het werkt. Onze opdrachtgevers en kandidaten waarderen onze dienstverlening met een 9 en daar zijn wij, uiteraard, erg trots op.

Wilbert de Kroon

Directeur

Monique Brummans

Monique Brummans

Directeur

Susanne Kreuze - van der Zee

Managementassistent

Nieuwsgierig naar onze vacatures?

‘If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough’

Albert Einstein

Zo gaan we te werk

Er is een reden dat Diemen & Van Gestel al meer dan 30 jaar succesvol is in het bemiddelen van toezichthouders, commissarissen en bestuurders op topfuncties. Natuurlijk is dat onze vakkennis, maar nog meer dan dat is het onze oprechte betrokkenheid en een warm hart voor zowel opdrachtgevers als kandidaten.

0%

Ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring leunen we niet alleen op assessments en referenties, maar varen we ook op gevoel en mensenkennis.

0%

Gevoel

Vanuit een warm hart doen we ons werk en zijn oprecht betrokken bij het realiseren van een uitmuntende en bestendige match.

Dit maakt Diemen & Van Gestel bijzonder

Diemen & Van Gestel is op weg naar 3000 succesvolle bemiddelingen in ruim 30 jaar. Een mijlpaal die we hebben kunnen halen door onze visie, missie en het oprecht meedenken met onze opdrachtgevers en kandidaten.

Diversiteit
100%
Gevarieerd aanbod in vacatures
100%
Gemiddelde klantwaardering
90%
2910 bemiddelingen
100%

Dit zeggen onze klanten

"Daadkrachtige aanpak, prima resultaat!"

  De Groeiling
  De Groeiling

  Frans de Jong, Voorzitter Raad van Toezicht

  "Monique heeft het proces uitstekend begeleid. Het was erg fijn dat er altijd momenten van overleg konden worden gepland om te sparren of af te stemmen. Monique staat altijd klaar en heeft een scherpe blik. Zeer fijn werken!"

   Sophia Scholen
   Sophia Scholen

   Edwin Schippers, Voorzitter Raad van Toezicht

   "Eindelijk een bureau dat echt verstand heeft van diversiteit!"

    Gemeente Dordrecht
    Gemeente Dordrecht

    Concernmanager P & O

    'Deskundige adviseurs zijn goed te vinden.' Deskundige adviseurs die de wensen van organisatie en medewerkers bij elkaar kunnen brengen, zijn zeldzaam. Diemen & Van Gestel doet dit.’

     Gemeente Utrecht
     Gemeente Utrecht

     'Wederom hebben wij ervaren dat Diemen & Van Gestel geen bureau is dat kandidaten voordraagt, maar partner is bij het invullen van lastige posities. Een hoge kwaliteit van dienstverlening gaat daarbij samen met kennis van de markt, een goede inzet om tot resultaat te komen en een integere, zuivere kijk op mensen.'

      Kentalis
      Kentalis

      ‘De aanpak van Diemen & Van Gestel is direct, confronterend en zeer effectief. De vertrouwelijke menselijke aanpak bewijst ontegenzeggelijk toegevoegde waarde’.

       KPMG
       KPMG

       "Diemen & Van Gestel is meer dan een professioneel werving- en selectiebureau; zij zijn een zeer gewaardeerde sparringspartner bij de professionalisering van onze kernbemensing, bij het uitwerken van functieprofielen en bij de culturele match van kandidaten."

        Netwerk Notarissen
        Netwerk Notarissen

        Algemeen Directeur

        "Een uitstekende en professionele samenwerking om te komen tot de beste kandidaat voor de rol van Voorzitter Raad van Commissarissen bij de NOM"

         NOM
         NOM

         Annemarie Kuks, Lid Raad van Commissarissen en voorzitter Remuneratiecommissie

         ‘Ik loop vast vooruit op het formele evaluatieverslag maar gefeliciteerd met zo'n prachtige waardering van de training. Ik heb nog nooit eerder zo'n goede evaluatie gezien en ook in de wandelgangen gonst het. We hadden ons geen betere start van onze Academie kunnen wensen, waarvoor hartelijk dank.’

          Provincie Utrecht
          Provincie Utrecht

          "Zeer zorgvuldig, op tijd leveren van gemaakte afspraken, heel goed ondersteunend in proces."

           Rijnstate Ziekenhuis
           Rijnstate Ziekenhuis

           Koos Veefkind,lid Raad van Toezicht

           "Via Diemen & Van Gestel hebben we in een zeer plezierige samenwerking een uitstekende nieuwe algemeen directeur kunnen aantrekken. Onze adviseur, Monique Brummans, heeft het proces uitstekend begeleid en van alle betrokkenen, ook afgewezen kandidaten, hebben louter positieve reacties vernomen over de aanpak en werkwijze."

            ROVA
            ROVA

            Sandra Korthuis, Lid RvC en voorzitter remuneratiecommissie ROVA

            "Ik heb de samenwerking met Diemen & Van Gestel bij de werving van onze nieuwe commissaris als prettig en professioneel ervaren".

             Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken
             Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken

             Miranda Rovers, Voorzitter Renumeratiecommissie

             "Diemen & Van Gestel biedt een persoonlijke en professionele benadering die in alles doorklinkt. De adviseurs zijn betrokken, tonen interesse en zijn sterk in het matchen van persoonlijkheden en talenten van kandidaten en opdrachtgevers. Diemen & Van Gestel maakt het streven naar diversiteit waar."

              Woningstichting Barneveld
              Woningstichting Barneveld

              Liesbeth Brouwer-de Jong, Directeur-Bestuurder

              "Het lijkt misschien weinig kritisch, maar we zijn echt zeer tevreden. Professioneel en persoonlijk. Het meedenken van de adviseur heeft ertoe geleid dat we uiteindelijk met een ander profiel zijn gaan zoeken, dan uit eigen beraad naar voren was gekomen, waardoor we een betere samenstelling van de Raad van Toezicht hebben kunnen bewerkstelligen."

               ZVH Woningcorporatie
               ZVH Woningcorporatie

               Designation

               Onze samenwerkingspartners

               Annette van Soest

               Annette van Soest

               Annette van Soest (1976) is journalist en interviewer met een focus op economie, het bedrijfsleven en de Europese Unie. Ze maakt verdiepende podcasts en radioprogramma’s voor onder andere BNR Nieuwsradio (‘De Nieuwe Wereld’) en Follow the Money ('Follow the Money interviewt’). Met Mathieu Segers maakt ze de podcast 'Cafe Europa'. Van ondernemers tot toezichthouders en van wetenschappers tot politici; oprechte interesse in de geïnterviewde is altijd het uitgangspunt. Annette heeft een geduldig oor maar kan ook tegengas geven om tot de kern door te dringen.
               Frauke Wessel

               Frauke Wessel

               Frauke Wessel, CIO Spaarne Gasthuis en lid van de Raad van Toezicht en Auditcommissie van de Raphaelstichting. Daarnaast is zij Ambassadeur en Mentor bij Right Brains een organisatie die zich inzet voor vrouwen in het digitale werkveld. Zij heeft een carrièrepad met diverse executive managementfuncties bekleed in de Zorg: Spaarne Gasthuis, Medisch Centrum Haaglanden, Telco: KPN, Airlines: Transavia en Martinair, Energy from Waste: AVR en FMCG: Nike. In 2009 was zij “Top 5 CIO of the Year”
               Mieke Pigeaud

               Drs. Mieke Pigeaud-Wijdeveld RC

               Mieke is mede-auteur van het boek ‘Financiën voor commissarissen en toezichthouders’ en meervoudig toezichthouder. Na haar studie bedrijfseconomie (EUR) volgde zij post-doctorale opleidingen op het gebied van Controlling, Verandermanagement, Leiderschapsontwikkeling en Governance. Zij heeft in diverse branches en ondernemingen (o.m. Akzo, Ahold, NS) (eindverantwoordelijke) financiële functies vervuld. Vanaf 2010 ondersteunt zij commissarissen en toezichthouders, MKB-ondernemers en ondernemingsraden op financieel en strategisch gebied.

               Corence Klop

               Corence Klop, is een gepassioneerd leider met een heldere visie op IT en de uitdagingen die IT met zich meebrengt. Zij is momenteel Chief Information Security Officer bij Rabobank. Daarnaast is zij niet-uitvoerend bestuurder bij Rabo Pensioenfonds en Lid Raad van Toezicht Cultuurfabriek Veenendaal. De afgelopen 14 jaar heeft zij diverse strategische (change-)managementposities op het vlak van digitale transformatie, innovatie, security en technologie bekleed bij Rabobank. Corence is een people manager met verandervaardigheid en met een groot oog voor klant en resultaat.
               Lineke Sneller

               Prof. dr. Lineke Sneller RC

               Lineke is hoogleraar IT Value bij Nyenrode Business University. Zij is lid van de Raad van Commissarissen van Achmea, ProRail, Infomedics en CCV en non-executive director van Ortec International. Daarnaast is zij partner van het Bureau voor Management & IT. Zij heeft diverse CIO- en directieposities bekleed, onder meer bij Vodafone, Tele2, InterfaceFLOR. In 2010 was zij ‘CIO of the Year’.
               Christine van den Berg

               Mr. Christine van den Berg

               Christine is als docente op het gebied van governance aan diverse onderwijsinstellingen verbonden. Christine is als advocaat werkzaam op het gebied van het civiele bouwrecht, huurrecht, vastgoedrecht en aanbestedingsrecht. Daarnaast voert zij civielrechtelijke- en tuchtrechtelijke procedures en arbitrages, due diligence onderzoek en risico-inventarisaties uit. Zij is voorzitter van de Raad van Commissarissen van een woningbouwcorporatie.

               Gonnie Kügel

               Gonnie is teamcoach, adviseur, trainer en procesbegeleider. Haar achtergrond, de combinatie van economie en groepspsychotherapie, maakt haar redelijk uniek. Zij is zowel stevig op de inhoud als op het proces. In haar stijl is ze uitdagend, improviserend en energiek. Een creatieve out of the box denker. Gonnie kijkt naar verhoudingen en interactie tussen mensen en doorziet snel hoe krachtenvelden invloed hebben op het gedrag van mensen. Zij heeft bestuurlijke ervaring en diverse publicaties op haar naam.
               Marlene Jans

               Mr. Marlène Jans CCP

               Marlène is compliance- en governance-specialiste en director bij RSM Netherlands GRC Consultancy B.V. Werkzaam geweest voor o.a multinationals, banken, verzekeraars en de AFM. Zij is daarnaast verbonden aan de Vakgroep Financieel Recht van Erasmus Universiteit en auteur van meerdere wetenschappelijke artikelen en boeken, waaronder ‘Governance in beweging – De intern toezichthouder in de semipublieke sector’. Daarnaast oprichter van de Kennistafel Gedrag & Cultuur van de Vereniging voor Compliance Professionals (VCO) en lid van de Commissie Soft Controls van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants.

               Wat kunnen we voor jou betekenen?

               Voel je vrij ons te bellen of te mailen. We kijken er naar uit om kennis met je te maken.