Het team

Ruim 30 jaar ervaring, uitstekende kwaliteiten en opvallende capaciteiten. Dit zijn de gezichten achter Diemen & Van Gestel. 

De gezichten achter de naam

Diversiteit bevordert het innovatieve vermogen van een organisatie en leidt tot creativiteit en duurzame prestatieverbetering. Met ruim 2900 succesvolle bemiddelingen op de teller, waarvan meer dan 60% vrouw of multi-cultureel, weet het team van Diemen & Van Gestel als geen ander hoe het werkt. Onze opdrachtgevers en kandidaten waarderen onze dienstverlening met een 9 en daar zijn wij, uiteraard, erg trots op.

Wilbert de Kroon

Directeur

Monique Brummans

Directeur

Ingrid Rooijakkers

Ingrid Rooijakkers

Ingrid Rooijakkers

Officemanager

Max de Kroon

Max de Kroon

Max de Kroon

Consultant

Nieuwsgierig naar onze vacatures?

‘If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough’

Albert Einstein

Zo gaan we te werk

Er is een reden dat Diemen & Van Gestel al meer dan 30 jaar succesvol is in het bemiddelen van toezichthouders, commissarissen en bestuurders op topfuncties. Natuurlijk is dat onze vakkennis, maar nog meer dan dat is het onze oprechte betrokkenheid en een warm hart voor zowel opdrachtgevers als kandidaten.

0%

Ervaring

We hebben meer dan 30 jaar ervaring en ook al leunen we op assessments en referenties, we varen ook op gevoel en mensenkennis.

0%

Gevoel

We doen ons werk vanuit een warm hart en zijn oprecht betrokken bij het realiseren van een uitmuntende en bestendige match.

Dit maakt Diemen & Van Gestel bijzonder

We werken bij Diemen & Van Gestel toe naar 3000 succesvolle bemiddelingen in 30 jaar. Een mijlpaal die we hebben kunnen halen door onze visie, missie en het oprecht meedenken met onze opdrachtgevers en kandidaten.

Diversiteit
100%
Gevarieerd aanbod in vacatures
100%
Gemiddelde klantwaardering
90%
2900 bemiddelingen
100%

Dit zeggen onze klanten

"Daadkrachtige aanpak, prima resultaat!"

  De Groeiling
  De Groeiling

  Frans de Jong, Voorzitter Raad van Toezicht

  "Eindelijk een bureau dat echt verstand heeft van diversiteit!"

   Gemeente Dordrecht
   Gemeente Dordrecht

   Concernmanager P & O

   'Deskundige adviseurs zijn goed te vinden.' Deskundige adviseurs die de wensen van organisatie en medewerkers bij elkaar kunnen brengen, zijn zeldzaam. Diemen & Van Gestel doet dit.’

    Gemeente Utrecht
    Gemeente Utrecht

    'Wederom hebben wij ervaren dat Diemen & Van Gestel geen bureau is dat kandidaten voordraagt, maar partner is bij het invullen van lastige posities. Een hoge kwaliteit van dienstverlening gaat daarbij samen met kennis van de markt, een goede inzet om tot resultaat te komen en een integere, zuivere kijk op mensen.'

     Kentalis
     Kentalis

     ‘De aanpak van Diemen & Van Gestel is direct, confronterend en zeer effectief. De vertrouwelijke menselijke aanpak bewijst ontegenzeggelijk toegevoegde waarde’.

      KPMG
      KPMG

      "Diemen & Van Gestel is meer dan een professioneel werving- en selectiebureau; zij zijn een zeer gewaardeerde sparringspartner bij de professionalisering van onze kernbemensing, bij het uitwerken van functieprofielen en bij de culturele match van kandidaten."

       Netwerk Notarissen
       Netwerk Notarissen

       Algemeen Directeur

       "Een uitstekende en professionele samenwerking om te komen tot de beste kandidaat voor de rol van Voorzitter Raad van Commissarissen bij de NOM"

        NOM
        NOM

        Annemarie Kuks, Lid Raad van Commissarissen en voorzitter Remuneratiecommissie

        ‘Ik loop vast vooruit op het formele evaluatieverslag maar gefeliciteerd met zo'n prachtige waardering van de training. Ik heb nog nooit eerder zo'n goede evaluatie gezien en ook in de wandelgangen gonst het. We hadden ons geen betere start van onze Academie kunnen wensen, waarvoor hartelijk dank.’

         Provincie Utrecht
         Provincie Utrecht

         "Zeer zorgvuldig, op tijd leveren van gemaakte afspraken, heel goed ondersteunend in proces."

          Rijnstate Ziekenhuis
          Rijnstate Ziekenhuis

          Koos Veefkind,lid Raad van Toezicht

          "Via Diemen & Van Gestel hebben we in een zeer plezierige samenwerking een uitstekende nieuwe algemeen directeur kunnen aantrekken. Onze adviseur, Monique Brummans, heeft het proces uitstekend begeleid en van alle betrokkenen, ook afgewezen kandidaten, hebben louter positieve reacties vernomen over de aanpak en werkwijze."

           ROVA
           ROVA

           Sandra Korthuis, Lid RvC en voorzitter remuneratiecommissie ROVA

           "Ik heb de samenwerking met Diemen & Van Gestel bij de werving van onze nieuwe commissaris als prettig en professioneel ervaren".

            Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken
            Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken

            Miranda Rovers, Voorzitter Renumeratiecommissie

            "Diemen & Van Gestel biedt een persoonlijke en professionele benadering die in alles doorklinkt. De adviseurs zijn betrokken, tonen interesse en zijn sterk in het matchen van persoonlijkheden en talenten van kandidaten en opdrachtgevers. Diemen & Van Gestel maakt het streven naar diversiteit waar."

             Woningstichting Barneveld
             Woningstichting Barneveld

             Liesbeth Brouwer-de Jong, Directeur-Bestuurder

             "Het lijkt misschien weinig kritisch, maar we zijn echt zeer tevreden. Professioneel en persoonlijk. Het meedenken van de adviseur heeft ertoe geleid dat we uiteindelijk met een ander profiel zijn gaan zoeken, dan uit eigen beraad naar voren was gekomen, waardoor we een betere samenstelling van de Raad van Toezicht hebben kunnen bewerkstelligen."

              ZVH Woningcorporatie
              ZVH Woningcorporatie

              Designation

              Onze samenwerkingspartners

              Annemarie van den Berg

              Ir. Annemarie van den Berg

              Ir. Annemarie van den Berg is een ervaren bankier, directeur/bestuurder die haar ervaring inzet als commissaris bij o.a. Hogeschool Utrecht en het Ronald McDonald Kinderfonds. Daarnaast is ze executive coach voor professionals, ondernemers en (directie)teams. De rode draad in haar loopbaan in de financiële sector was het werken met mensen voor mensen en het leveren van een positieve bijdrage aan financieel gezond leven. Als executive coach draagt ze graag bij aan (werk)geluk, zingeving en verdieping van zelfkennis en (zakelijk) succes
              Mieke Pigeaud

              Drs. Mieke Pigeaud-Wijdeveld RC

              Mieke is mede-auteur van het boek ‘Financiën voor commissarissen en toezichthouders’ en meervoudig toezichthouder. Na haar studie bedrijfseconomie (EUR) volgde zij post-doctorale opleidingen op het gebied van Controlling, Verandermanagement, Leiderschapsontwikkeling en Governance. Zij heeft in diverse branches en ondernemingen (o.m. Akzo, Ahold, NS) (eindverantwoordelijke) financiële functies vervuld. Vanaf 2010 ondersteunt zij commissarissen en toezichthouders, MKB-ondernemers en ondernemingsraden op financieel en strategisch gebied.
              Lineke Sneller

              Prof. dr. Lineke Sneller RC

              Lineke is hoogleraar IT Value bij Nyenrode Business University. Zij is lid van de Raad van Commissarissen van Achmea, ProRail, Infomedics en CCV en non-executive director van Ortec International. Daarnaast is zij partner van het Bureau voor Management & IT. Zij heeft diverse CIO- en directieposities bekleed, onder meer bij Vodafone, Tele2, InterfaceFLOR. In 2010 was zij ‘CIO of the Year’.
              Marlene Jans

              Mr. Marlène Jans CCP

              Marlène is compliance- en governance-specialiste en director bij RSM Netherlands GRC Consultancy B.V. Werkzaam geweest voor o.a multinationals, banken, verzekeraars en de AFM. Zij is daarnaast verbonden aan de Vakgroep Financieel Recht van Erasmus Universiteit en auteur van meerdere wetenschappelijke artikelen en boeken, waaronder ‘Governance in beweging – De intern toezichthouder in de semipublieke sector’. Daarnaast oprichter van de Kennistafel Gedrag & Cultuur van de Vereniging voor Compliance Professionals (VCO) en lid van de Commissie Soft Controls van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants.
              Christine van den Berg

              Mr. Christine van den Berg

              Christine is als docente op het gebied van governance aan diverse onderwijsinstellingen verbonden. Christine is als advocaat werkzaam op het gebied van het civiele bouwrecht, huurrecht, vastgoedrecht en aanbestedingsrecht. Daarnaast voert zij civielrechtelijke- en tuchtrechtelijke procedures en arbitrages, due diligence onderzoek en risico-inventarisaties uit. Zij is voorzitter van de Raad van Commissarissen van een woningbouwcorporatie.
              Fred Sengers

              Fred Sengers

              Fred werkte onder meer voor Radio Rijnmond, Mare, Leidsch Dagblad, NRC Handelsblad, Adformatie en Management Team. Fred was mediaredacteur bij Adformatie en hoofdredacteur van het vakblad Incentive, hoofdredacteur, dan wel eindredacteur van MarketingTribune, de Nieuwe Revu, DingenDieGebeuren en KRO Reporter. Sinds april 2013 heeft hij zich onder de naam Blogaap als zelfstandige publicist gevestigd met als specialisatie nieuws en informatie over China. Fred is auteur van het boek ‘Reis door China in 48 Dagen’.
              Mieke Hinfelaar

              Mieke Hinfelaar

              Mieke heeft meer dan 30 jaar ervaring in het geven van trainingen op het gebied van beïnvloeden en communicatie en is thuis in elke vorm van team- en organisatiedynamiek en op het niveau van bestuur, directie en senior management. Naast haar trainerschap, is zij (team)coach en adviseur in management development.
              Arnoud Klerkx

              Drs. Arnoud Klerkx

              Arnoud is CDO en lid van de Raad van Bestuur bij de Kramp groep. Hij is lid van de Raad van Commissarissen van landelijke woningcorporatie Habion en bij Kruitbosch, fabrikant en groothandel in de rijwielindustrie. Daarnaast doceert hij o.a. aan de Erasmus universiteit over toezicht houden op IT en digitalisering. Hij heeft als consultant gewerkt bij Accenture en Gartner en had diverse senior management functies bij o.a. Ziggo en Sanoma. In 2015 was hij ‘CIO of the Year’.

              Onze sprekers

              Mariëtte Hamer

              Drs. Mariëtte Hamer

              Drs. Mariëtte Hamer, bestuurder, toezichthouder, adviseur en voorzitter van de Sociaal Economische Raad (SER). Haar drijfveer is om een ieder beter in de samenleving te laten participeren. Van 1998 tot september 2014 was zij lid van de Tweede Kamer (PvdA), onder meer fractievoorzitter. Ze was voorzitter van de Vaste Kamercommissie voor Economische Zaken, Landbouw en Innovatie; woordvoerder op het terrein van sociale zaken, arbeidsmarkt, arbeidsverhoudingen, arbeid en zorg, onderwijs en kinderopvang; lid van het presidium en ondervoorzitter van de Kamer
              Farid Tabarki

              Farid Tabarki

              Farid Tabarki is founding director van Studio Zeitgeist: sinds 2000 onderzoekt hij de (Europese) tijdgeest. Opgedane inzichten verwekt hij tot concrete adviezen en projecten. Farid presenteerde tv-programma’s zoals MTV Coolpolitics en HUMAN’s, ‘Durf te denken, van Socrates tot Sarte’. Hij is veelgevraagd (internationaal) spreker en wereldreiziger. Farid schrijft geregeld voor Het Financieel Dagblad. Daarnaast publiceerde hij in 2016 het zeer goed ontvangen boek ‘Het Einde van het Midden – Wat een maatschappij van extremen betekent voor mens, bedrijf en politiek’.
              Aruna Gopal

              Aruna Gopal MSc BA

              Aruna Gopal MSc BA is ondernemer, personal branding coach, spreker en storyteller. Ze helpt professionals en organisaties die betekenisvol werk doen om hun verhaal te vertellen om daarmee anderen te inspireren en met hen te verbinden. Ook coacht ze professionals om zichtbaarder te worden met een authentiek personal brand. Aruna is geboren in Suriname en opgegroeid in Den Haag. Ze heeft, voordat ze ondernemer werd, bij o.a. het Ministerie van Justitie gewerkt en bij Rabobank. Daar heeft ze geadviseerd over Diversiteit & Inclusie, een onderwerp dat haar na aan het hart ligt.
              Hendrik Noten

              Hendrik Noten

              Hendrik Noten MSc is beleidsadviseur, onderzoeker, auteur. In zijn boek ‘Fantoomgroei’ verwerkt Hendrik zijn ervaringen en eigen onderzoek naar de manier waarop we een economie creëren die zowel mensen, samenlevingen als de planeet dient. Hendrik is bestuurskundige en gespecialiseerd in sociaaleconomische thema’s. Hij werkte een aantal jaren voor werkgeversvereniging AWVN en kent de wereld van vakbonden en cao-onderhandelingen goed. Daar zag hij dat het roer helemaal om moet.
              Leen Paape

              Prof. dr. Leen Paape RA RO CIA

              Prof. dr. Leen Paape RA RO CIA is hoogleraar Corporate Governance bij het Nyenrode Center for Entrepreneurship, Governance & Stewardship. Paape is voorzitter van het Nyenrode Corporate Governance Institute, waar gewerkt wordt om onderzoek te verbeteren, onderwijsprogramma’s te bevorderen, het debat te leiden en oplossingen te bieden voor problemen op het gebied van corporate governance. Na zo’n 25 jaar in het bedrijfsleven in verschillende functies te hebben gewerkt, probeert hij ‘de puntjes op de i te zetten’ tussen de academische wereld en de praktijk. Mede-auteur van het (te verschijnen) boek ‘Fantoomtrots’.
              Peter Joosten MSc

              Peter Joosten MSc

              Studeerde Bedrijfskunde/ Business Development en Journalistiek. Daarnaast volgde hij o.m. de opleiding Bio-Ethiek (Università Europea di Roma) en de UNESCO Chair in Bioethics and Human Rights. Hij geeft lezingen, workshops en webinars over mensverbetering en de impact daarvan op de mens en maatschappij. Hij maakt de podcast Biohacking Impact, schrijft artikelen en is auteur van de boeken Biohacking (2018) en Supermens (2020). Peter is als gastdocent verbonden aan de Technische Universiteit Eindhoven (Master Human Technology Interaction) en de Next Nature Academy (thema: Human Enhancement).

              Wat kunnen we voor jou betekenen?

              Voel je vrij ons te bellen of te mailen. We kijken er naar uit om kennis met je te maken.