Masterclasses

Inspirerende programma’s en trainingen voor commissarissen, toezichthouders, bestuurders en managers. Ontdek welke leergang bij jouw persoonlijke leervraag past en ontwikkel samen met professionals je persoonlijke kwaliteiten.

Max de Kroon
Masterclasses

Diemen & Van Gestel verzorgt verschillende masterclasses, trainingen en workshops voor commissarissen & toezichthouders, bestuurders & hoger management.

Onze masterclasses worden hoog gewaardeerd vanwege een combinatie van academisch niveau met actieve participatie. Het draait daarbij om een mix van kennis, ervaring en groepsleren. Onze docenten zijn ervaringsdeskundigen en weten een goede doorvertaling te maken naar jouw individuele situatie.

De aanpak van Diemen & Van Gestel is interactief, geeft ruimte voor verkenning van eigen casuïstiek en ideeën en biedt door de kleinschalige opzet ruimte om persoonlijke ervaringen met elkaar uit te wisselen. De groepen houden we klein (tot maximaal 15 deelnemers) en zijn divers samengesteld.

Onze filosofie kenmerkt zich door de focus op ontwikkeling van deelnemers vanuit relevante praktijksituaties, met verstand én gevoel. Het uitgangspunt van die ontwikkeling is reflecteren, zelf sturen en daarna acteren. 

Maatwerk

Wil je een masterclass incompany door ons laten verzorgen?

Dat kan, we bieden ook incompany programma’s aan in het kader van permanente educatie (PE) voor de Raad van Bestuur (RvB), de Raad van Commissarissen (RvC) en de Raad van Toezicht (RvT). Je krijgt maatwerk, toegesneden op jouw eigen organisatie en afgestemd op de specifieke vragen en behoeften die leven bij de RvC/RvT of Bestuur.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek: 0346 354 354.

Kwaliteit

Diemen & Van Gestel staat geregistreerd in het CRKBO Register Instellingen, daarmee voldoen onze trainingen & masterclasses aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs en zijn de kosten vrijgesteld van btw. 

Kwaliteit

Overzicht masterclasses

Benieuwd welke masterclass bij jou past?

We denken graag met jou(w) (organisatie) mee. Neem gerust contact met ons op voor een sparringsmoment.